100 kilometer Covid Challenge!

By 31 mei 2020 Nieuws

Beste vzw’ers,

De organisatie van de 100 kilometer lange Dodentocht in Bornem lanceert de ‘100 kilometer Covid Challenge’.

Tussen 13 juli en 9 augustus moet iedere ingeschreven persoon een minimum van 100 km wandelen. Dit mag op eigen tempo en gespreid over verschillende dagen. Wie wil mag die volle 100km ook in één keer afleggen, maar dit is zeker geen verplichting.

Via een soort sport-app kan de organisatie de gewandelde kilometers op de voet volgen. Na de afgelegde 100 km ontvangen de deelnemers een virtuele medaille.

De volledige opbrengst gaat naar onderzoek en vaccin Covid19. Deze informatie mochten we ontvangen van Gunter Vergauwen (hoofdcoördinator van de Dodentocht).

Inschrijven voor ‘de 100km Covid Challenge’ kan vanaf morgen 1 juni tot en met 13 juli via de organisatie zelf. Het aantal deelnemers is niet gelimiteerd. … MAAR… wij doen terug al het nodige voor jullie! Wij zorgen voor de groepsinschrijving en misschien wel een extra uitdaging intern 😊

VZW VOOR KINDEREN wil zich terug met een mooie groep inschrijven. Vorig jaar waren we de grootste groep aller tijden en dit jaar willen we nog beter doen en samen met jullie de uitdaging aangaan.

Onze groepsinschrijving is echter van heel groot belang om in de toekomst verder te kunnen samenwerken met de organisatie van Bornem.

Indien jullie terug deel van onze groep ‘Vzw Voor Kinderen’ willen uitmaken om deel te nemen aan dit virtuele alternatief, beantwoordt dan deze mail en ontvang eerstdaags onze interne uitdaging in dit geheel. Graag jullie naam, adres, geboortedatum, emailadres en gsm.

PARTICIPEREN MET ONZE VZW = NIET INSCHRIJVEN VIA DE DODENTOCHT WEBSITE MAAR… INSCHRIJVEN PER MAIL : dodentocht@vzwvoorkinderen.be

Indien jullie extra personen willen inschrijven of voorstellen, gelieve een mailtje te sturen naar dodentocht@vzwvoorkinderen.be.

Stuur deze mail gerust door naar vrienden, familie, kennissen, collega’s,… !

We are ready, are you?
Graag tot heel binnenkort!

Bedankt voor jullie participatie.

#samentegencoron #vzwvoorkinderen #ikloophemuit

Yves Vanden Bussche / Werkgroep Dodentocht 2020 – VZW Voor Kinderen